WhatsApp: 0687588831

Kantonese Specialiteiten
(Met rijst, nasi of bami)

De Kantonese keuken is rijk aan originele, gevarieerde gerechten. Een menging van natuurlijke geuren en smaken: sojasaus, verse gemberwortel, wijn en kippenbouillon

26

Yao Koe Kei Ding (Gesneden kipfilet met cashewnoten geserveerd)

 18,10

27

Yiu Ying Kai (Kipfilet en varkensvlees in tomaten- en kerriesaus)

 17,50

28

Kerry Lotus (Kipfilet met peper en kruiden)

 18,50

29

Huo Nan (Geroosterd speenvarken)

 18,50

30

Cha Sieuw (Geroosterd varkensvlees op de Kantonese manier)

 18,50

31

Taufu Cha (Kantonees gerecht met tahoe, groenten, geroosterd vlees, etc)

 19,00

32

Kantonees Koe Loe Yuk (Chinese Koe Loe Yuk met zoetzure saus)

 19,00

33

Haising pol (Krab, garnalen, tongfilet op Chinese wijze bereid)

 26,50

34

Tong Tsoh Yu (Tongfilet in een zoetzure saus)

 21,00

 



36

Sun Zhi Kei (Kipfilet in knoflooksaus)

 18,50

37

Hui Kuo Kai (Kipfilet in een saus met diverse groeten)

 18,50

38

Gon Bao Kai Tin (Kipfilet, nootjes, groenten, lichtpikant)

 20,50

39

Hui Kua Yuk (Varkenshaas in een Hui Kuo saus, verrassend lekker, lichtpikant)

 18,50

40

Yu Hsing Yuk (Gesneden varkenshaas met Chinese champignons)

 19,50

41

Kaai Lan Ha Kow (Chinese garnalen in een pikante saus)

 22,50

42

Gon Bao Gah (Gebakken Chinese garnalen in een pikante saus. Favoriet van onze chef-kok)

 22,50