Kantonese Specialiteiten
(Met rijst, nasi of bami)
De Kantonese keuken is rijk aan originele, gevarieerde gerechten. Een menging van natuurlijke geuren en smaken: sojasaus, verse gemberwortel, wijn en kippenbouillon
30 | Yao Koe Kei Ding (Gesneden kipfilet met cashewnoten geserveerd) | € 14,50 |
31 | Yiu Ying Kai (Kipfilet en varkensvlees in tomaten- en kerriesaus) | € 14,50 |
32 | Kerry Lotus (Kipfilet met peper en kruiden) | € 14,50 |
33 | Huo Nan (Geroosterd speenvarken) | € 14,50 |
34 | Cha Sieuw (Geroosterd varkensvlees op de Kantonese manier) | € 14,50 |
35 | Taufu Cha (Kantonees gerecht met tahoe, groenten, geroosterd vlees, etc) | € 15,00 |
36 | Kantonees Koe Loe Yuk (Chinese Koe Loe Yuk met zoetzure saus) | € 15,00 |
37 | Haising pol (Krab, garnalen, tongfilet op Chinese wijze bereid) | € 22,50 |
38 | Tong Tsoh Yu (Tongfilet in een zoetzure saus) | € 17,00 |
39 | € 18,50 | |
40 | Sun Zhi Kei (Kipfilet in knoflooksaus) | € 14,50 |
41 | Hui Kuo Kai (Kipfilet in een saus met diverse groeten) | € 14,50 |
42 | Gon Bao Kai Tin (Kipfilet, nootjes, groenten, lichtpikant) | € 16,50 |
€ 15,00 | ||
€ 15,50 | ||
45 | Hui Kua Yuk (Varkenshaas in een Hui Kuo saus, verrassend lekker, lichtpikant) | € 14,50 |
46 | Yu Hsing Yuk (Gesneden varkenshaas met Chinese champignons) | € 14,50 |
47 | Kaai Lan Ha Kow (Chinese garnalen in een pikante saus) | € 19,50 |
48 | Gon Bao Gah (Gebakken Chinese garnalen in een pikante saus. Favoriet van onze chef-kok) | € 19,50 |
49 | Ting Kai (Kikkerbilletjes met knoflooksaus) | € 17,00 |